Friday, February 26, 2021

MEDYUM HİZMETLERİ


Belli ayrıcalıklara sahip farklı kişiler olan medyumlar insanlara hizmet ilkesini asla unutmamalıdırlar. Her şeyde olması gerekli dürüstlük büyük meziyettir. Dürüstlük ön planda tutulması gereklidir. Maalesef ki birçoğunda görüldüğü üzere ticarete dökülmüş ve birçok kişi mahrum edilmektedir. Gerçekten meziyeti olanları da etkileyen bu durum güvensizlik yaratmakta ve yargıyı arttırmaktadır. Doğuştan gelmesi gereken yetenekler herkeste bulunamaz. Bu özel bir durumdur ve önüne gelen ben medyum oldum diyemez. Kendini zor durumda hisseden insanların duygularını ve maddiyatını sömüremez.

Ülkede sayısı çok görünmesine rağmen gerçek olanların sayısı iki el parmaklarını geçmemektedir. En ünlü medyum insanlara hayrı bulunan ve doğruyu söyleyen demektir. Sizlere güvenip gelenler bir lafınızla yanlış kararlar verebilirler. Önceki gibi olmamakla beraber konular hakkında rahatça araştırma yapabileceğimiz kayaklar fazlaca bulunmakta ve zorlanılmamaktadır. İstediğiniz konuda istediğiniz gibi siteler yardımcınız olmaktadır. Bu konularda yorumları izleyebilirsiniz.

Medeni durum ne olursa olsun insanlar arasında zamanla soğumalar olabiliyor. Bu durumda Aşık Etme Büyüsü başvurusu yapılıyor. Kendince yuva kurtarmak düşüncesiyle bağlama büyüsü yaptıranlar da bulunmaktadır. Ya da ayrılığa tahammül edemeyenler Büyü bozma metodunu seçmektedir. Doğruluğu yanlışlığı konusu geniş bir tartışma ortamı oluşturabileceği gibi tercih yönünden de fazlasıyla rağbet görmektedir. Akıl verilmiş insanlar olarak kendimiz için doğru olanı seçmekte elimizdedir. Düşünüp taşınıp karar verin ve ona göre hareket etmeye dikkat edin.

No comments:

Post a Comment