Thursday, February 11, 2021

İç Mimarlık Firmaları


Tapusuz evler için gerçekleştirilecek olan çalışmalar konusunda danışmanlık hizmeti almak isteyenler istanbul iç mimarlık ofisleri ile iletişime geçebilirler.

Son dönemde yapılan düzenlemeler sayesinde imar barışı kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalar konusunda profesyonel yardım almak isteyenler ofis ile yapacakları görüşmeler sayesinde taleplerini ileterek danışmanlık hizmeti alabilirler. Başvuru yapılması durumunda mühendisler tarafından yerinde ölçüm çalışmaları yapılmaktadır. Bu sayede birebir alınan ölçüler üzerinden başvuru işlemleri gerçekleştirilmektedir. Kaliteli ve güvenilir hizmet almak isteyenler imar affı konusunda ofis ile yapacakları görüşmeler dahilinde sunulan danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilirler. Daha önce tapusu bulunmayan arsa ya da evler için gerçekleştirilecek olan ölçümlerin ardından hazırlanacak olan projeler ile hak sahiplerinin tapu sahibi olması sağlanmaktadır.

Yapı Kayıt Belgesi Alımı
Uzun yıllardır bu alanda hizmet vermekte olan danışmanlık ofisi gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ile müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde hizmet sunmaya devam etmektedir. Başvuruların tamamlanmasının ardından yapı kayıt belgesi alımı sağlamaktadır. Yapılan ölçümler üzerinden belirlenecek olan fiyatlar ile başvuru sağlanarak kısa sürede geri dönüş alınabilir. Her aşamanın titizlikle kontrol edilmesi sayesinde mimarlık ofisi özellikle kaliteli ve güvenilir hizmet almak isteyenler için gerçekleştirilecek çalışmaların sorunsuz şekilde devam ettirilmesini sağlamaktadır. Projelendirme çalışmalarının ardından tapu sahibi olmanız için gerekli işlemler alanında uzman danışmanlar tarafından takip edilerek mühendisleri ile yapılacak çalışmalar doğrultusunda olumlu şekilde tamamlanmaktadır. Merak ettiğiniz konularda bilgi almak istediğinizde iletişim bilgileri üzerinden taleplerini iletebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment