Monday, February 22, 2021

Geri Dönüşümlü Plastik Hammadde Üretimi


Geri dönüşüm plastik hammadde üretiminin yanı sıra granül imalatı da yapan firmamız, sizlere kaliteli ve güvenilir bir hizmet sağlayacaktır.

Firmamız, sektörün önde gelen firmalarından birisi olarak gerek granül imalatında gerek plastik hammadde sektöründe önde gelmektedir. Orijinal granül imalatı yapan firmamız, her renkte granül üreten ve işini büyük bir titizlikle yapan bir firmadır. Bu yüzden hem Türkiye genelinde hem de yurt dışında birçok şirket ile ortaklığı bulunmaktadır. İhracat talebine göre her renkte granül üretimi yapan firmamızı tercih edebilir, uzman bir destek alabilirsiniz. Uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren bir firma olarak ileri teknoloji makinalar kullanmaktadır.

En Kaliteli Granül İmalatı
Standartların üzerinde üretim yapan firmamız, Avrupa teknolojilerini kullanan bu yüzden de birçok ülkeden rağbet gören bir firmadır. Teçhizat yatırımını maksimum düzeyde tutan firmamız, yeni makinalar kullanmakta ve kapalı alanında büyük bir titizlikle çalışmaktadır. Plastik geri dönüşüm toplama ve ayırma hizmeti sunan firmamız, bu sektörde kendini kanıtlamıştır. Alanında profesyonel bir kadroya sahip olmakla birlikte her geçen gün gelişen bir teknolojiye sahiptir. Aynı zamanda Mtm plastik olarak parkurlarımızı sürekli olarak yenilemekte ve ihtiyaca göre hizmet sunmaktayız. Birçok sektörde firma tarafından tercih edilen Türkiye'nin önde gelen firmalarından biri olmak konusunda iddialı bir şekilde ilerliyoruz. Geri dönüşüm teknolojileri konusunda da büyük yatırımlar yapan firmamız, sizlere en kaliteli hizmeti sunacaktır.

No comments:

Post a Comment