Friday, May 24, 2019

Belek Transfer Firması


Antalya havalimanı belek transfer hizmetinde sizlere son derece teknoloji ile donatılmış ve özel tasarlanmış araçlarımız ile hizmet vermekteyiz. Seyahat etmeden elektronik ortamda seyahat bilgilerini ve iletişim bilgilerinizi mail, telefon gibi iletişim adresler aracılığı ile bizlere bildiriminiz ile başlamaktadır. Bildiriminiz en kısa zamanda onaylanarak sizlere sms ile bilgi verilmektedir. Onaylanan rezervasyonunuz doğrultusunda sizlere personel ataması yapılmaktadır. Hizmetinize atanan personel sizlere dönüş yaparak adres ve iletişim bilgilerinizi kontrol etmektedir.

Belek Havaalanı Transferleri
Sizlere verilen son teknoloji araç ve özel tasarlanmış araçlarımız ile sizlerin hizmetine atanan personel rezerve yaptığınız adresten sizleri güler yüzle karşılayarak seyahat hizmetini gerçekleştirmektedir. 7/24 Belek havalimanı transfer hizmeti ile sizlerin mükemmel bir tatilin başlanmasını sunuyoruz, 2016 yılından itibaren VIP, kurumsal, fuar, iş ve özel transfer hizmetleri vermeye de başlamış bulunmaktayız.

Havalimanı Transfer Hizmetleri
Belek havalimanı otel transfer hizmetini Belek transfer olarak rahat ve konforlu seyahat etmenizi sağlıyoruz. Sizlere sunulan hizmet içerisinde aracın içinde bulunan yiyecek - içecek ikramlarınızı ve internet, gazete, ayakkabı parlatıcısı vb. kişisel kullanımız olan unsurları ücretsiz kullanabilirsiniz. Ayrıca aracı içi takip kamera sistemi, kişisel güvenliğiniz için sizlerin ferdi kaza sigortanızıda yapmaktayız. Transfer personellerimizden olan şoförlerimiz özel sürüş eğimi alan kişilerdir. Antalya transfer hizmetinde uygun fiyatlar ile sizlere hizmet verilmekte birlikte seyahat bitiminde kredi kartı ile ödeme yapmanız sağlanmaktadır.

No comments:

Post a Comment