Thursday, May 16, 2019

Baskılı Mendil Fiyatları


Restoran ya da kafelerde özellikle müşterilere sunum sırasında verilecek olan ürünler için ambalaj baskı çalışmaları yapılmaktadır.
Özel olarak şirketiniz için kullanılacak olan ıslak mendil modellerinde yapılacak baskı çalışmalarıyla logonuzun mendilin üzerinde yer alması sağlanmaktadır. Alanında uzman ekip ile gerçekleştirilecek olan çalışmalar dahilinde firma müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde hizmet vermektedir. Kaliteli ve güvenilir hizmet almak isteyenler kolonyalı ıslak mendil için birim ile yapacakları görüşmeler dahilinde taleplerini ileterek sunulan hizmetlerden yararlanabilirler. Detaylı şekilde yapılacak olan görüşmelerin ardından beklentilerinizi karşılayacak şekilde baskı çalışması yapılmaktadır. Kaliteli malzemelerin kullanılması sayesinde baskılı mendil kullanmak isteyenler için en kaliteli şekilde hizmet alınması sağlanmaktadır.

Stick Şeker Fiyatları
Çay ya da kahve gibi sıcak içeceklerin yanında verilen stick şeker için özel olarak gerçekleştirilecek olan baskı çalışmaları sayesinde müşterilerimize tanıtım ve reklam yapmanıza yardımcı olunmaktadır. Logo baskı çalışmaları için ileri teknolojiye sahip makineler kullanılmaktadır. Alanında uzman ekip tarafından yapılacak olan çalışmalar dahilinde gösterilecek olan hassasiyet ile herhangi bir sorun yaşamadan kaliteli hizmet almanız sağlanmaktadır. Tercih edeceğiniz ürünler için belirlenen uygun fiyat seçenekleri üzerinden baskı çalışması yapılmaktadır. En iyi fiyat seçenekleriyle hizmet almak isteyenler aydın baskılı poşet için site üzerinden yapacakları görüşmeler dahilinde belirlenecek fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilirler. Toplu şekilde yapılacak olan baskı çalışmaları nerden hazırlanan ürünler kullanıma hazır şekilde teslim edilmektedir.

No comments:

Post a Comment