Wednesday, September 23, 2020

MEDYUMLUK


Diğer âlemlerle iletişim, ruhlarla bağlantı kurabildiği gibi gizli güçleri olduğu düşünülen insanlara medyum deniyor. Tabii bu yeteneklere sahip olmak düşüncesi, her şeyin yapılacağı anlamına gelmemeli. Her şeyde olduğu gibi etik olmak şarttır. Öncelikle duyarlı olmak gerekir. Yeteneğim var yanlış yapabilirim mantığı güdenlerin ve bu marufiyete uğrayanların da durumu açıktır. Yeterince bilgi, deneyim sahibi olmanın yanında elinde bulundurulan bu özelliğin gereklerini, sorumluluğunu bilen ve uygulanması gerekliliği unutulmamalıdır. Tabii transa girmesini sağlayacak durumun da olması baş şarttır.

Bu yoğunlaşma sayesinde zaman ve konu hâkimiyeti kurulabilmektedir. Niyetiniz ortaya çıktığında ilk yapmanız gereken geniş kapsamlı araştırma olmalıdır. En ufak konularda dahi bir sürü enstantanenin döndüğü bu zamanda cesaret göstermek dahi önemlidir. Yaramı iyileştireyim derken daha farklı bir darlığa kendinizi sokmak istemezsiniz diye düşünüyorum. En dürüst medyum hizmeti fiziksel oluşumlarda verildiği gibi, bilgi alışverişinin konu olduğu durumlarda da kullanılmaktadır. Yani bilgi söz ve yazıyla verilir.

Burada sezgisel durumlar kullanılır. Falcılıkla karıştırılmaması gereken bu durum da maddi çıkar sağlamak, eğlenmek zaman doldurmak amacıyla yapılacak bir iş olmadığı bilinmelidir. Tam aksine bu tarz yaklaşımları da kabul etmemekte ve abes olarak nitelendirmektedirler. Sizin sebebiniz nedir? Aşk büyüsü, bağlama büyüsü, Büyü bozma gibi sayısız talepler değerlendirilmektedir. Gerçekten de medyumluk olayı varsa, normal olarak nitelendirmekte saçma olacaktır. Güzel günleriniz olsun.

No comments:

Post a Comment