Friday, September 18, 2020

Güvenilir Penis Kalınlaştırma Operasyonları


Erkeklerde penisin küçük olması veya ince olması hem ruhsal sorunlara neden olabilir hem de ereksiyon sorunu yaşamasına neden olabilir. Bu nedenle tedavi edilebilir yöntemlerle bu soruna çözüm bulmak gerekir.

Op. Dr. Cem Özlük yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile hem Türkiye'de hem Avrupa kariyerinde yüzlerce cerrahi operasyonlardan başarıyla çıkmıştır. Özellikle penis büyütme, penis kalınlaştırma, erken boşalma, vajinismus, penis eğriliği, vajen estetiği, genital siğil, prostat gibi birçok konuda uzmanlaşmış ve başarılı ameliyatlar gerçekleştirmiştir. Ameliyatta önemli olan bir husus ameliyatın kapalı olarak yapılmasıdır. Op. Dr. Cem Özlük ameliyatlarının tamamına yakınını kapalı ameliyat tekniği ile yaparak sizin operasyon sonrası daha çabuk iyileşerek sağlıklı yaşama kavuşmanızı sağlamaktadır. Her türlü genital sorunlarınızda firmamızı arayarak destek alabilirsiniz.

Erken Boşalmaya Son
Partnerinizle birlikteliğinizde erken boşalma hem sizi hem de partnerinizi rahatsız eder. İki tarafta ister ki uzun süre boşalmadan ilişkiye girerek hem bedenen hem de ruhen rahatlayabilmektir. Boşalma konusunda sıkıntı yaşıyor ve erkenden boşalıyorsanız bunun kaynağı büyük ihtimalle psikolojiktir ve psikolojik tedavi almanız gerekir. Bir ihtimal de farklı sebeplerden dolayı cerrahi müdahaleler gerekebilir. Her iki durumda da Op. Dr. Cem Özlük sizlerin sorunlarınıza çözüm olabilmektedir. Psikolojik tedavi veya cerrahi müdahale ile daha geç boşalarak ruhen rahatlama olanağına sahip olabileceksiniz.

No comments:

Post a Comment