Thursday, July 11, 2019

Laptop Tamiri


Apple İPhone Telefonlarınız Artık Bizimle Daha Sağlam
İPhone telefonlarınızda meydana gelen tüm sorunların tek adresi için sizleri Perpa Yetkili servisimize davet ediyoruz. İphone telefonlarınızın donanımsal ve yahut yazılımsal her türlü sorunları en hızlı ve en etkin bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Apple iphone tamiri ve onarımı oldukça hassas ve dikkat edilmesi gereken bir hizmettir. Sizlere en iyi biçimde bu hizmeti sunmaktan onur duyuyoruz.

Sektörde rakiplerimizin önünde çalışmalarımız ve hizmetlerimiz ile sizlerde bizi tanımak istemez misiniz? Firmamız Perpa Ticaret Merkezinde siz değerli müşterilerimizin sorunlarını en kısa sürede halledeceğimizden emin olabilirsiniz. İphone tamiri hizmetlerimizde tüm İphone serileri için yedek parça ve tamir hizmetimiz bulunmaktadır.

İphone Tamiri servisimizde görevinde başarılı uzman teknisyenlerimiz ile birlikte çalışmaktayız. Aklınıza takılan sorular veya destek almak istediğiniz konularda yetkili servisimiz ile iletişime geçebilir bizlerden bilgi alabilirsiniz. Sizlerin sorun ve problemlerine cevap vermekten büyük memnuniyet duyacağımızdan emin olabilirsiniz. Apple İphone marka akıllı telefonlarda uzun süre veya darbe kaynaklı kullanım sonrası dokunmatik hissizlik, hassasiyetsizlik ve görüntü kayıpları yaşanmaktadır. Ayrıca önem teşkil eden piksel hataları da belli bir süre sonra görülen problemler arasında yer almaktadır.

İphone telefonunuzun tüm ekran arızaları ve donanımsal arızaları için bizi tercih etmelisiniz. Perpa Yetkili Servisimizi tercih ettiğiniz ve İphone tamiri yaptırdığınız süreçte sizlere garanti fırsatı sunarak çalışmalarımıza duyduğumuz güven ve hassasiyeti gösteriyoruz. İphone Marka telefonlarınızın tüm modellerini tamir ediyor ve sizlerin hizmetine sunuyoruz.

İPhone Arızaları Nelerdir?
İPhone Şarj ve StanBy Sorunu; Telefonunuzda şarj olurken ısınma sorunu ve batarya kullanım süresinin kısalması gibi arızalarla çok fazla karşılaşılmaktadır. Bu arızalar elektronik arızalar olmakla birlikte İphone marka tüm telefonlarınızın şarj arızalarına çözüm getirmekteyiz.

İPhone Tuş Sorunu; İphone marka telefonlarda zaman içerisinde tuşlarda işlev yetersizliği veya çalışmaması gibi arızalar tespit edilmektedir. Bu arızaları Perpa yetkili servisimizde mümkün olan en kısa süre içerisinde halledip garantili olarak sizlere teslim etmekteyiz.

İPhone Ses Arızası ve Mikrofon Sorunu; İphone marka telefonlar bir süre sonra genellikle çevre koşullarından dolayı hoparlörler, kulaklıklar ve mikrofonlar için işlev kaybı görülebilir. Zil sesleri gelen giden sesler ve kulaklık arızaları Perpa servisimizde onarıma kavuşmaktadır.

İPhone Soket Sorunu; İphone marka telefonlarda data veya kulaklık kablosu sorunları yaşanmaktadır. Dış etkilerden dolayı temassızlık problemi yaşayan soketler teknisyenlerimiz tarafından en kısa sürede çözüme kavuşacaktır.

İPhone Yazılım Sorunları; İphone marka telefonlarda yazılım sorunları güncelleme gibi arızalar karşımıza çıkmaktadır. Fakat bu sorunları ekiplerimiz etkin bir şekilde halledeceklerdir.

İPhone Kasa Sorunları; İphone marka telefonlarda dokunmatik lens, arka kapak ihtiyaçları ve metal çerçeve gibi bölümlerde aşınma sorunları meydana gelmektedir. Perpa yetkili servisimiz tarafından tüm yedek parça ihtiyaçlarınız orijinal olarak temin edilmektedir.

İPhone Wifi Sorunu; Wifi bakımından sorun yaşayan modellerde servisimiz tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır.
İPhone Şebeke Anten Sorunu; Şebeke problemi yaşadığınız telefonlarınızda anten değişimi hizmeti sağlayacak ve sizlere sunacağız.
İPhone Ön Kamera Değişimi; Aşınan veya kırılan ön kameralarda orijinal olarak değişim sağlanacaktır.
İPhone Tamir işlemlerinde arıza fiyatları telefonların modellerine göre değişiklik göstermektedir. Bizlerden E-posta veya telefon yoluyla bilgi alabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment