Wednesday, June 24, 2020

Fotoselli Kapı Fiyatları


Artık hemen neredeyse tüm garaj ve kapıları artık otomatik kapılardır ve ya bu sisteme geçiş yapmaktadır. Otomatik kapı servisi de satın alacağınız markanın, dikkat edilmesi gereken kriterleri arasındadır. Garaj ve bahçe kapısı motorları bir diğer şekliyle seksiyonel kapı motorları olarak da bilinmektedir. Otomatik kapı motorları sayesinde aracınızdan inmeden, tek tuşla garajınızı ve ya bahçe kapınızı açıp kapatmanıza yardımcı olmaktadır. Otomatik garaj ve bahçe kapısı motorları yalnızca ev - site garaj - bahçeleri için değil aynı zamanda endüstriyel ve kamusal kullanımlar içinde, kullanıcıları tarafından tercih edilmektedir. Endüstriyel firmalar, depoları hangarları vb alanları için garaj kapısı motorlarını tercih ederlerken, askeriye, hastane, okul vb kamusal alanda da otomatik kapılar tercih edilmektedir.

Birçoğumuz herhangi bir teknolojik ürün satın alırken, o ürünün kalitesi ve dayanaklılığına bakarız. Ancak günümüzde kalite ve dayanaklılık tek başına yeterli olmamaktadır. Bu faktörlerin yanında, aldığımız ürünle beraber, o ürüne dair her türlü bilgi ve desteği de satın almak isteriz. Buda genelde ürününü satın aldığımız firmanın satış sonrası destek ve yetkili servisi yoluyla mümkün olmaktadır. Alış veriş yaptığımız firmanın müşteri memnuniyeti ve devamlılık odaklı olarak sunduğu satış sonrası desteği ve yetkili servisi bulunmalıdır ki müşterilerine güvenle alış veriş imkanı tanısın. Bu nedenle herhangi bir otomasyon sistemlerinden satın aldığınızda, ürünle birlikte aynı zamanda satış sonrası desteği de satın almış olmalısınız.

Otomatik Kapı Servisi Nasıl olmalıdır?
Satın aldığınız otomasyon ürününün markası size aynı zamanda ürün satışından sonra da destek verebilmelidir. Fotoselli kapı servisi ile yaşadığınız sorunlara çözümler üretmelidir.Satın aldığınız motorla ve ya kapıyla ilgili sorun yaşıyor iseniz, markanızın yetkili servis ekiplerini 7/24 arayarak, teknik destek alabilmeniz ve ya en kötü telefon yoluyla size yardımcı olabilmeleri gereklidir. Telefon ile sorunlarınızı çözememeniz durumunda ürününüzün garantisi ile ücretsiz uzman servisler tarafından sorunlarınıza etkili çözümler üretilmelidir. Kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma artık her sektörün ve firmanın cv'si gibidir. Bunlar olmadan bir markaya güvenmek kolay olmayacaktır.

Otomatik Kapı Servisi
Garaj - bahçe kapısı ve motorlarında zaman zaman çeşitli sıkıntılar yaşanabilmektedir. Yaşanabilecek herhangi bir sıkıntıda otomatik kapı servisiniz sizlere her türlü satış sonrası desteğini sunacaktır. Yaşanılan sıkıntılarda, Otomatik Kapı Servisinizle iletişime geçerek, yaşamakta olduğunuz sıkıntıyı anlatabilir, bu sıkıntılara etkili çözümler bulabilirsiniz. Yaşadığın teknik sıkıntıyı telefon aracılığıyla çözemediğiniz zamanlarda da Otomatik Kapı Servisinizin ekipleri en kısa zamanda gelerek yaşadığınız problemlere çözümler üretecektir. Alabileceğiniz teknik servis hizmeti yalnızca otomatik kapı ve motorlarıyla da sınırlı değildir.

Sahip olduğunuz diğer otomasyon sistemleriyle alakalıda, yetkili servisinizden yardım alabilir, gerektiği takdirde değişmesi gereken parçaları değiştirtebilir ve tamiratı yaptırabilirsiniz. Otomatik kapı servisi hızlı bir şekilde bu ihtiyaçlarınıza yanıt verecektir.

No comments:

Post a Comment