Tuesday, February 4, 2020

Profesyonel Çamaşırhane Hizmeti

Akçın Grup olarak yaptığımız işler sonucunda, kıbrıs profesyonel çamaşırhane hizmeti denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olmayı başardık. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefleyerek çıktığımız bu yolda, yıllardır bu hedefimizi sürekli kılmaya gayret ediyoruz. Tabii ki bu başarıyı devam ettirmek için en modern makineleri takip ederek firmamıza katıyoruz. Çamaşırhane hizmetlerinde deneyimli personeller kadar kullanılan makineler de önemli oluyor. Verdiğimiz hizmeti daha yakından tanımak istiyorsanız size çamaşır makinelerimizden bahsedelim.

Dünya Markası Speed Queen
Sektörün öncü firmalarından biri olarak hizmetlerimizde bize yüksek kalite sağlayan önemli bir yardımcımız var. Temizlik sektörüne yönelik ürettiği makineler ile bir dünya markası olan Speed Queen çamaşır makineleri sayesinde müşterilerimize memnuniyet garantisi sunabiliyoruz. Kıbrıs'ta temizlik sektöründe öne çıkmamızda, müşteri ilişkilerimizdeki başarının yanı sıra Speed Queen çamaşır makineleri kullanmamızın payı büyüktür. Bir çamaşırhanede olması gereken tüm makineleri bünyemizde bulunduruyoruz. Makinelerimiz, yıkama/kurutma işlemleri sırasında oluşabilecek yıpranmaları ortadan kaldırıyor ve çamaşırların yeni görünümünü koruyor.

Daha Az Nem Daha Hızlı Kurutma
Çamaşır makineleri birbirine benzer gibi görünse de oldukça farklı özellik taşırlar. Öncelikle her makinenin, ıslanma sonucu oluşabilecek sorunlara karşı paslanmaz iç ve dış özelliklere sahip olması gerekiyor. Makine ne kadar kaliteli olursa, çamaşırlardaki nem oranı da o kadar az olur. Nemin azlığı sayesinde kurutma süresi kısalır ve enerji tasarrufu sağlanır. Diğer önemli unsur ise makinenin devir ve yıkama/kurutma program seçenekleridir. Speed Queen çamaşır makineleri çok sayıda yıkama ve kurutma programına sahiptir. Böylece çamaşırların yapısına uygun farklı programlar seçilebilir.

Temizlik Sektöründe Yanınızdayız
Çamaşırhane hizmeti, Akçın Grup bünyesinde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerden sadece bir tanesidir. Çamaşırhane hizmetleri ile bağlantılı olarak ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü temizlik malzemesi için yine bizden hizmet alabilirsiniz. Bilmenizi isteriz ki; temizliğe dair gerekli olan kimyasal ürünlerden çeşitli temizlik makinelerine kadar çok sayıda ürün satışı ve bilgilendirmesi yapmaktayız.

Müşterilerimizin Bizden Beklentisi
Müşterilerin en büyük kaygısı, çamaşırların zarar görmesi ve aşırı enerji tüketimi oluyor. Speed Queen ürünleri ile hem zamandan hem de masraftan tasarruf edeceğinizi bilmelisiniz. Sunduğumuz hizmetler sadece ürün satışını değil ürün kullanımını da içinde barındırıyor. Dilediğiniz her konuda deneyimli ekip arkadaşlarımızdan destek alabiliyorsunuz. Yıllardır verdiğimiz hizmetlerde, kullandığımız makinelere ve profesyonel ekip arkadaşlarımıza güvenerek bu konuda müşterilerimizi memnun etmeyi başardık. Kuzey Kıbrıs'ta kuru temizleme ve çamaşırhane hizmetlerinden faydalanmak isterseniz, güvenle bizi tercih edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment