Saturday, November 30, 2019

Su Tesisat Hizmetleri


Farklı nedenlerden dolayı oluşacak olan tıkanıklık problemine karşı gerçekleştirilecek olan açma işlemleri kırmadan yapılmaktadır.

Kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmekte olan su tesisatçısı tesisatta yaşanabilecek olan her türlü probleme karşı uzman ekip ile çalışma yapılmasını sağlamaktadır. Müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde gerçekleştirilen çalışmalar sırasında ileri teknolojiye sahip ekipmanlar kullanılmaktadır. Şikayetleriniz doğrultusunda gerçekleştirilecek olan kontrollerin ardından Gebze su kacagi tespiti işlemleri dedektörlerle yapılmaktadır. Kaçan oluştuğu noktanın belirlenebilmesi için uzman ekip tarafından yapılacak olan çalışmalar sırasında gerekli itina gösterilmektedir. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmaların ardından belirlenen noktaya müdahale edilerek sorunun çözülmesi sağlanmaktadır. Lavabo, tuvalet gibi pek çok farklı alanda gerçekleştirilecek olan tıkanıklık açma işlemleri sırasında kırmadan müdahale edilmektedir.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma
Profesyonel şekilde gerçekleştirilecek olan tuvalet tıkanıklığı açma işlemleri kısa sürede tamamlanmaktadır. Farklı nedenlerden dolayı ortaya çıkabilecek olan tıkanıklık problemine karşı kameralı sistemler ile müdahale edilerek tıkanıklığın oluştuğu noktanın belirlenmesi sağlanmaktadır. Daha sonrasında ustalar tarafından yapılacak olan müdahaleler ile kısa süre içerisinde tıkanıklığın giderilmesi ve tesisatın yeniden kullanıma hazır şekilde teslim edilmesi sağlanmaktadır. Zamanla özellikle eskiyen tesisat nedeniyle oluşacak olan su kaçağı bulma işlemleri kırmadan dedektörleri ile yapılmaktadır. Belirlenen noktaya müdahale edilerek kısa süre içerisinde tesisatın sorunsuz şekilde çalışır duruma getirilmesi sağlanmaktadır. Gerçekleştirilecek çalışmalar için belirlenmiş olan en uygun fiyat seçenekleri üzerinden hizmet verilmektedir.

No comments:

Post a Comment