Saturday, June 8, 2019

Tente Modelleri


Doğal görüntüsü yer alan otomatik tente sistemleri ahşap ve demir malzemelerden üretilerek yapılmaktadır. İzmirde tente sistemleri sahip olduğu dayanıklılığı ile beraber uzun ömürlü yer almaktadır. Bununla beraber otomatik tente sistemleri son derece uygun fiyat koşulları arasında müşterilerimize sunulmaktadır.
Tente sistemleri farklı model ve serileri ile beraber dış mekanlarınızı daha fazla genişletmenize yardımdı olmaktadır. Zarif hatlar ve modern tasarımı sayesinde tente sistemi, güneş, yağmur ve kardan bizleri en iyi şekilde korumaktadır.
Tente sistemleri eğimli olarak yapılan dizaynı ile cafe ve restoranlarınız için kolayca kullanılmaktadır. Mekanlarınızın çok daha ferah daha şık ve daha kaliteli görünmesi için sizde tente sistemlerini kullanabilirsiniz.

Şık Tasarımlar
Küçük işletmeler için kullanılan karpuz tente sistemleri en çok kullanılan ürünler arasındadır. Oval yapısı dikkatleri üzerine çekmekte ve modern yapılanmalardan bir tanesi olarak yer almaktadır. Diğer tente türlerine göre daha görsel yapısı bulunan bu sistemlerin en büyük avantajı ise her mevsimde rahat kullanım sunmasıdır.
Hangar çadırı görüntü konusunda gerekli toplantı iftar ve ramazan gibi farklı organizasyonlarda kullanılmaktadır. Bu sistemler rüzgar yükleri kar ve basınç yükü gibi durumları en iyi şekilde korumaktadır.
Otomatik tente sistemleri sizleri güneş ışınlarından en iyi şekilde korumaktadır. Alüminyum profiller ile birlikte ürün sizlere yüksek dayanıklılık sunabilmektedir. En ufak ayrıntılara kadar titizlikle üretilen tente sistemi sizleri uzun yıllar koruyabilmektedir. Tente pergole ve branda işleriniz için bizi hemen arayabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment