Sunday, March 24, 2019

kjøpe steroider


Anabole steroider er syntetiske stoffer som ligner på testosteron. Disse stoffene brukes både til behandling av visse sykdommer og for akselerasjon av muskeldannelse. Besøk oss og kjøp steroider online til lave priser i Norge. Disse forbindelsene, som er svært nyttige når de brukes i tilstrekkelig tid og doser, kan også forårsake alvorlige bivirkninger. Veksthormon (HGH), som er blandet med anabole steroider, er også et syntetisk hormon. Mange idrettsutøvere bruker steroider eller HGH for å få muskel, styrke og utholdenhet. I tillegg foretrekker noen å bruke begge sammen.

Hva er forskjellen mellom HGH, veksthormon og steroider?

Anabole steroider og deres effekter

Anabole steroider er testosteron-avledede forbindelser. Forskere har utviklet ulike steroider ved å lage lette molekylære endringer i testosteron i laboratorier. For eksempel kan karbonatomer i molekylkjeden lett bli manipulert for å gjøre testosteron mer androgen. Dette øker utvalget av idrettsutøvere og kroppsbyggere. De mest populære steroider blant idrettsutøvere er; Steroider som Dianabol, Anavar, Trenbolone og Winstrol. Kom og besøk oss og kjøp anabole steroider online med leveringsgaranti i Norge. Som et resultat øker anabole steroider mengden av fri testosteron i kroppen. På denne måten gir de nitrogenskudd og muskler for å skape nytt vev etter trening.

Effekter av HGH

Veksthormon (HGH) er ikke et steroid som vi nevnte tidligere. Imidlertid dannes de i laboratorier som steroider. Faktisk er HGH ikke forskjellig fra det naturlig forekommende veksthormonet i menneskekroppen. Hvis de brukes bevisst, forårsaker de ikke mange bivirkninger. Dette hormonet, som har positive effekter spesielt på cellefornyelse og vevsreparasjon, gir kontroll over generelle hjernefunksjoner.

Anabole steroider tjener en hensikt for kroppsbyggere, mens HGH gjør mye arbeid. Faktisk gjør HGH anabole steroider mer effektive i kroppen. Men alle som bruker steroider trenger ikke å bruke HGH samtidig. I tillegg er HGH dyrere enn steroider. Besøk vår nettside og kjøp anabole steroider online med rask levering i Norge. Når man sammenligner HGH med anabole steroider, er HGH en mangesidig virkelighet. På denne måten øker HGH effektiviteten av en steroidbehandling. Men dette hormonet kan brukes til ulike formål over hele verden. De fleste av disse er forebygging av aldring. Fordi HGH har anti-aging effekt. Det er også kjent at disse syntetiske hormonmedisinene også brukes i traumatiske skader.
I tillegg til alle disse, er det et poeng å vurdere under både HGH og steroid bruk. Dette er anabole steroider som fungerer mye raskere enn HGH. HGH begynner å vise positive effekter mellom 3-6 måneder.

No comments:

Post a Comment